Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

06.03.2018

ЈОШ ЈЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА: „Златибор градња“ купује парцелу у Инђији

Грађевинска фирма „Златибор градња“ поднела је прошле недеље захтев за закуп земљишта површине око 2 хектара у североисточној индустријској зони у Инђији. Још један домаћи инвеститор изградиће простор од 10 хиљада квадрата у коме ће посао наћи 70 нових радника.

По речима председника општине Инђија Владимира Гака, ово је још један корак ка испуњењу циља да Инђија до 2020. године постане највеће градилиште у Срему. „Поднет је захтев „Инђија путу“ за куповину земљишта. Још један инвеститор је заинтересован, али коначну реч ћемо дати када се процедура спроведе, да видимо да ли ће то бити „Златибор градња“ или ће се можда него други јавити на лицитацију, што је свакако законски могуће. Нема дана да не водимо разговор са неким од инвеститора и уколико се заинтересованост за нашу индустријску зону настави овим темпом, ми до краја године више нећемо имати слободног земљишта”, истакао је Гак у изјави за медије.

Како се број слободних парцела у североисточној индустријској зони константно смањује, локална самоуправа увелико прави планове за проширење и откуп додатних 40 хектара земљишта.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija