Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

02.03.2018

Мартовски репертоар филмова за децу и одрасле у насељеним местима општине Инђија

Културни центар Инђија припремио је актуелне наслове са биоскопског репертоара за сва насељена места Општине Инђија. Најмлађи суграђани биће у прилици да погледају актуелно анимирано  остварење „Коко“ по следећем распореду:
-5. март – Нови Сланкамен,
-6. март - Крчедин,
-7. март - Бешка.

Цртани 3Д филм „Коко“  прати дечака Мигела (Ентхони Гонзалес) који жели да постане музичка звезда попут свог идола Ернеста де ла Круза (Бенџамин Брет), иако је у његовој породици већ генерацијама забрањено бављење музиком.

Мигел се, након бизарног сплета околности, нађе усред авантуре која га води у Земљу смрти, где упознаје сулудог преваранта Хектора (Гаел Гарсија Бернал), и с њим креће на пут са циљем да открију истину о прошлости Мигелове породице и разлог због којег су својим члановима давно одлучили да забране музицирање.

Филм се приказује од 17 часова а улазнице се на дан представе могу купити по цени од 250 динара.

Последњи наставак саге о Кристиану Греју и Анастазији Стил одушевио је публику у домаћим биоскопима. „Педесет нијанси – ослобођени“  је потукао све рекорде гледаности у овој години, а пројекције су заказане за:
-5. март – Нови Сланкамен,
-6. март - Крчедин,
-7. март - Бешка.

Анастазија Стил и Кристијан Греј су пар чија ће страсна љубав у овом делу бити крунисана браком. Ана ће ДА изговорити у прелепој венчаници креаторке Моник Лилије, а неодољиви господин Греј обећао јој је вечну љубав и сигурност. Међутим њихов идиличан живот наићи ће и на препреке и изазове.

Филм се приказује од 19 часова а улазнице су такође 250 динара.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija