Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

20.02.2018

Компанија „Altpro“ заинтересована за инвестирање у Инђију

Током посете Загребу председник општине Инђија Владимир Гак сусрео се са директором компаније „Altpro“ Звонимиром Видуком са којим је разговарао о могућностима улагања ове компаније у Инђију. Видука је представио производни програм компаније и стратегију развоја у наредном периоду. Као један од циљева, Видука је истакао ширење производних капацитета у Србији и освајање нових тржишта.

Руководство компаније изразило је жељу да посети општину Инђија како би се на лицу места уверили о свим предностима које српска општина нуди заинтересованим инвеститорима. Председник Владимир Гак је истакао да потпуно опремљена индустријска зона и повољан географски положај издвајају Инђију као најбоље место за улагање у Србији. Као додатну повољност, Гак је навео податак да у пречнику од 50 километра живи преко 3 милиона становника, што представља неисцрпан извор радне снаге свих профила.

Компаније „Altpro“ се бави производњом и развојем сигнално-сигурносне опреме за железничка возила и инфраструктуру и представља једну од неколико произвођача наведене опреме у свету. Највећи део запослених чини висококвалификована радна снага а њихови производи су распрострањени у 47 држава света на шест континената.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija