Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

06.02.2018 | ВИДЕО

Велика завршница трилогије „Лавиринт“ стиже у КЦ биоскоп

„Лавиринт: Лек смрти“, епско финале глобално популарне филмске трилогије базиране на серијалу књига „Лавиринт“ аутора Џејмса Дашнера, доноси одговоре на сва питања која су остала неразјашњена након прва два дела саге. Инђијска публика имаће прилику да погледа филм у суботу, 10. фебруара, од 18 часова.

Томас(Дилан О'Брајан) се у филму „Лавиринт: Немогуће бекство“ пробудио у лифту који га је довео на Ледину окружену лавиринтом. Није се сећао ко је, нити зашто се нашао у групи младих људи, међу којима су Минхо(Ки Хонг Ли), главни тркач у лавиринту, Њут(Томас Броди-Сангстер), добар пријатељ и саветник, Гали(Вил Полтер), вођа групе и Томасов супарник, као и Тереза(Каја Скоделарио), једини женски члан Лединаша, са којом Томас можда дели мрачну прошлост.

Сви заједно су заробљени, окружени зидинима чији се распоред непрестано мења. Ситуација се још више погоршала када су побегли из лавиринта, јер су се нашли усред опустошеног краја званог Згариште.

Томас и преживели саборци су у филму „Лавиринт: Бег кроз Згариште“ упознали нове савезнике, док су покушавали да открију информације о мистериозној групи која стоји иза свих тестова кроз које пролазе - организацији познатој као WCKD.

У новој авантури циљеви тајне организације постају јаснији: докторка Ава Пејџ, извршна директорка те тајанствене и моћне организације, близу је проналаска лека за болест познату као Бакља, вирус који је покосио већину човечанства. Међутим, како би добили лек, морају жртвовати неколико младих људи који су вероватно имуни на ту болест.

Карте за пројекцију филма могу се купити на дан приказивања од 15 часова. Цена улазнице је 250,00 динара.


arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija