Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

27.12.2017

У текућој години Инђија на конкурсима добила 40 милиона динара за изградњу водоводне мреже

Општина Инђија и Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ аплицирали су на бројним конкурсима које је током године расписао Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Само у овој години од ресорног секретаријата је добијено око 40 милиона динара за реализацију капиталних инфраструктурних пројеката.

 
Приликом обиласка североисточне индустријске зоне у Инђији, ресорни секретар Вук Радојевић изразио је задовољство урађеним послом. „Пре свега желимо да подржимо приоритетне интересе локалних самоуправа а Инђији је индустријска зона један од приоритета. Ове године смо суфинансирали неколико пројеката и уверен сам да ћемо овакву квалитетну сарадњу наставити и у 2018. години“, изјавио је Радојевић додавши да се Инђија може похвалити квалитетно припремљеним пројектима и реализацијом у задатим роковима.
 
Председник општине Инђија Владимир Гак захвалио се Секретаријату на препознавању значаја опремања радне зоне хидротехничком инфраструктуром. „Захваљујући Секретаријату на чијем је челу господин Вук Радојевић урадићемо водоводну мрежу и на бочном краку саобраћајнице Ц3. То је веома значајно за општину Инђија јер то не би могли сами да урадимо, а са друге стране на овом простору ускоро креће реализација пет нових инвестиција, а то значи прилика за 650 суграђана да нађу запослење“, истакао је Гак. Он је рекао да у Инђији више не постоји могућност, као што је раније била пракса, да се инвеститори доводе на приватне парцеле лица блиских тадашњим вршиоцима извршне власти.
 
За наредну годину се увелико припремају пројекти са којима ће ЈКП „Водовод и канализација“ изаћи на конкурсе ресорног Секретаријата, рекао је први човек комуналног предузећа Драгољуб Трифуновић. „Наш задатак је квалитетно и стабилно водоснабдевање на целој територији општине а велике инфраструктурне радове не би могли постићи без помоћи покрајинског секретаријата“, навео је Трифуновић.
 
Више слика можете погледати овде.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija