Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.12.2017

Општина Инђија донирала техничку опрему полицијској станици

Како би помогла раду полицијских службеника у Инђији и самим тим унапредила безбедност грађана, Општина Инђија опремила је полицијску станицу у Инђији техничком опремом у вредности око милион динара. Оперативци инђијског МУП-а добили су панцире које до сада нису имали, купљене су купе, чуњеви, рачунарска опрема, штампачи, дигитални фотоапарати, лампе и друге неопходне ствари за нормално функционисање и рад полицијских службеника.

Председник општине Инђија Владимир Гак рекао је приликом уручења опреме да је ово наставак добре и интезивне сарадње са полицијском станицом у Инђији. „Ово што данас видимо је прва озбиљнија подршка полицијској станици у Инђији и она ће се наставити. Безбедност наших суграђана нам је на првом месту и у складу са својим овлашћењима максимално ћемо допринети да она буде на највишем нивоу“, истакао је Гак.

У име полицијске станице опрему је примио начелник Горан Костић који се захвалио локалној самоуправи на куповини неопходних средстава за рад полицијских службеника. „Опрема ће свакако допринети квалитетнијем обављању наших послова и задатака а самим тим и повећању безбедности грађана општине Инђија“, навео је Костић.

Куповина техничке опреме за полицију реализована је преко Савета за безбедност саобраћаја општине Инђија који је, након политичких промена прошле година, поново активиран након неколико година нефункционисања. Иначе, Савет се финансира од једне трећине прекршајних казни које полицијски службеници напишу саобраћајним преступницима на инђијској територији.

Слике са примопредаје можете видети овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija