Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

16.11.2017

Савез спортова општине Инђија: рачунар за стрелце и опрема за фудбалере

У просторијама Савеза спортова општине Инђија уприличена је свечаност поводом доделе лаптопа стрељачком клубу „Младост“ и спортске опреме фудбалским клубовима који се такмиче у међуопштинској лиги Инђија-Стара Пазова-Ириг.

Генерални секретар Савеза спортова општине Инђија(ССОИ) Љубомир Ковачевић уручио је лаптоп Драгану Алимпијевићу, представнику стрељачког клуба „Младост“. Модернизацији стрелишта и инсталацији електронских мета недостајао је квалитетан рачунар који ће управљати целим системом. ССОИ се потрудио да изађе у сусрет стрељачком клубу и набавком лаптопа допринео је да у будућности значајно олакша тренажни процес будућих нараштаја инђијских стрелаца.

А фудбалским клубовима међуопштинске лиге Инђија-Стара Пазова-Ириг донирана је спортска опрема од стране Фудбалског савеза Србије. Генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић и прослављени бивши репрезентативац и селектор Илија Петковић за сваких од 10 фудбалских клубова чланова међуопштинске лиге поклонили су 20 комплета дресова, штуцни и 5 фудбалских лопти реномиране спортске компаније „Умбро“. Донација фудбалским клубовима је значајна имајући у виду скромне буџете и вишегодишње гомилане дугове.

И у претходним месецима ССОИ је спортским удружењима донирао спортску и техничку опрему како би олакшао њихово свакодневно функционисање, а такву праксу наставиће и у наредном периоду.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija