Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

10.11.2017

Нови аутобуси за квалитетнији превоз

Корисници градског јавног превоза биће далеко задовољнији услугом Ласте у наредном периоду, главна је порука после потписивања уговора између Општине Инђија и Ласте који је орочен на годину дана. Поред уговора, обогаћен је и возни парк са два нова брендирана аутобуса.

По речима генералног директора Ласте Вељка Вукобратовића, проблеми који су постојали у претходном периоду у функционисању градског превоза постаће прошлост. „Као знак пажње да ћемо оно што обећамо испуњавати ту су ова два нова аутобуса која смо данас довезли. Ја се искрено надам да нећемо стати на томе и да ће их бити врло брзо још“, рекао је Вукобратовић.

Компанија Ласта била је најповољнији понуђач на тендеру, и осим најниже цене, локална самоуправа очекује квалитетан и тачан превоз који ће у потпуности бити подређен потребама грађана. „Потписивањем уговора са Ластом показујемо да имамо поверење у превозника који деценијама саобраћа на овом простору. Од њих очекујемо да испуњавање свих оних услова наведених у уговору и то је оно што је неопходно за нормално функционисање наше општине“, навео је Гак.

Ново руководство компаније Ласте обећало је постављање „Wi-Fi“ уређаја у свим возилима, а нови аутобуси биће прилагођени и особама са инвалидитетом који до сада нису имали прилике да буду равноправно третирани у градском превозу. Све ови додатни услови показују решеност општинске управе да максимално изађе у сусрет потребама свих грађана Инђије.

Слике са потписивања уговора и нових аутобуса погледајте овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija