Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

26.10.2017

Стрељачки клуб „Младост“ одбранио Куп Војводине

Одбраном титуле победника Купа Војводине у Врбасу пионир Кошњак Александар, пионирка Џонић Лана, јуниор Лукач Јован, јуниорка Скенџић Сара, сениор Алимпијевић Марко и сениорка Брдар Александра, још једном су показали да је стрељаштво у Инђији на високом нивоу.

Укупним резултатом од 1776 кругова екипа Младости је убедљиво надмашила екипу домаћина са 1748 кругова и трећепласирано Панчево са1685 кругова. У победничкој екипи су се посебно истакли Кошњак са 180, Џонић Лана са 177, Скенџић Сара са 351 и Алимпијевић са 368 кругова, што су уједно били најбољи резултати у њиховим категоријама. Лукач је са 357 кругова остварио други резултат код јуниора а Брдар Александра са 342 круга трећи резултат у конкуренцији сениорки.

Куп Војводине је било специфично по томе што екипу чине 6 такмичара, 3 мушка и 3 женска, односно по један у свакој категорији: пионира, јуниора и сениора. Пионири пуцају по 20 а јуниори и сениори по 40 дијабола. Младост је наступила са веома младим саставом јер су стари асови попут Бојића, Михајловића, Вукмировића и Опачићеве били заузети личним обавезама на послу или факултету. Млади такмичари су пружену прилику искористили на најбољи начин и показали да стрељаштво у Инђији не треба да страхује за своју будућност.

Ово је била добра увертира за финале Купа Србије које се одржава у Панчеву 4. новембра, а екипа Младости ће вероватно наступити у нешто измењеном, још јачем саставу. Пре тога, стрелце очекује 1. коло лиге Војводине за пионире, кадете и млађе јуниоре у националном и међународном програму, које се одржава у Панчеву 29.10.2017. године.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija