Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

26.09.2017

Позоришна представа "39 степеника" у КЦ Инђија

Културни центар у Инђији је у недељу, 1. октобра 2017. године, домаћин представи „39 степеника“ која почиње у 20 часова.

Радња комада је једноставна: мушкарац покушава да помогне жени, агенту, контраобавештајцу. Када агенткиња бива убијена, он мора да се бори да спасе себе и истовремено покуша да раскринка групу страних шпијуна који желе да се домогну важне државне тајне.
 
„Пародија најчешће указује на последње фазе умирања једне идеје“ – вероватно је то мисао која је пратила Патрика Барлоуа када је црно-бели трилер Алфреда Хичкока и напети шпијунски роман Џона Бакена претварао у духовиту позоришну забаву у којој четворо глумаца игра све ликове из романа и филма. Политички трилер Патрик Барлоу је преузео као заоставштину наивне и чедне младости XX века, која полако постаје праисторија нашег XXI. Архетипови шпијунских заплета, романтике и патриотизма толико су се пута поновили да су постали општа места, и увек нас изненаде, у другој форми али са истим правилима игре. Игра четири виртуозна глумца који заједно тумаче четрдесетак различитих ликова, а од свега неколико реквизита формирају многобројне просторе, предмете и ситуације и засмејавају нас до суза.
У главним улогама појављују се Андрија Милошевић и Виктор Савић. Улазнице се могу купити на благајни Културног центра сваког дана од 18 до 20 часова и износе 800,00 динара.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija