Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.09.2017

Представом „LIFE“ обележавају се Дани Српске у Инђији

Поводом манифестације „Дани Српске“ у среду, 20.09.2017. године, у Културном центру одиграће се представа „LIFE“ у извођењу Бањалучког студентског позоришта. Под покровитељством Општине Инђија и у сарадњи са средњим школама у Инђији, организоваће се три играња поменуте представе и то у терминима од 11:00 и 17:00 часова (за школе) и 20:00 часова(за грађанство).

Представа је намењена првенствено за ученике средњих школа и њихове родитеље. Теме које обрађује везане су за алкохолизам, трудноћу, поремећаје исхране и слично. Поред тога, ликови у овој тинејџерској драми делују „језиво“ и гледаоци на овај начин могу посматрати проблеме кроз две потпуно различите перспективе, које заједно праве целину. Текст комбинује проблеме адолесценције и родитељства. У овој драми нико није оптужен за оно што чини, тако да је свеопшти кривац заправо друштво.

Ово је драма о трагедији скромних породица чији се слом нагло дешава као последица заблуде и насиља из детињства. Представа је заправо ретроспектива догађаја који су се десили у „неком предходном лајфу”. Адапатацијом комада радња је премештена у Бањалуку.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija