Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.09.2017

Интезивни радови ЈКП „Водовод и канализација“ у целој општини

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ изводи бројне радове на целој територији општине Инђија. Поред свакодневног одржавања стабилности водоснабдевања, у „Водоводу“ су кренули са сервисирањем и реконструисањем водоводних чворишта које није вршено неколико деценија. По речима директора ЈКП „Водовод и канализација“ Драгољуба Трифуновића, након извршених радова губици у водоводној мрежи биће значајно смањени а стабилност водоснабдевања додатно побољшана.

Трифуновић је такође рекао да ће се ускоро на одводном канализационом одводу на излазу из Инђије ка С. Пазови уградити мерач отпадних вода, који до сада није постојао. Истовремено се ради и на водоводном и канализационом прикључку за два нова привредна субјекта у североисточној радној зони, тачније за логистички центар и Агромаркет.

Такође, у Чортановцима је у току постављање и уградња 12 хидраната чиме ће се додатно подићи капацитет потенцијалних прикључака на градску водоводну мрежу. До сада је у том насељеном месту на градску мрежу прикључено 68 домаћинстава.

Слике активности ЈКП „Водовода и канализације“ можете погледати овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija