Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

06.09.2017

Почиње 2. Међународни фестивал краткометражног филма „Short cut“

Удружење за медијску афирмацију „МАТ“ из Инђије организује други по реду Међународни фестивал краткометражног филма „Short cut“ који ће се одржати од 8. до 10. септембра 2017. године. У току три фестивалска дана публика и гости имаће прилике да погледају око 30 филмова из Србије и иностранства који су се ове године нашли у такмичарској конкуренцији у категоријама: туризам, екологија и живот.

Стручни жири доделиће прве награде у све три категорије као и Гран При фестивала. На фестивалу ће такође бити додељена и специјална награда жирија. Свечано отварање фестивала заказано је за петак, 8. септембра, у 20 часова на летњој позорници код Куће Војновића, где ће се одвијати пројекције сва три дана Фестивала.

У оквиру церемоније отварања биће приказан филм „Зашто је Драган направио оркестар“ продукцијске куће  „Резон“ из Новог Сада. Другог дана, 9. септембра, од 19 сати у галеријском простору Куће Војновића биће отворена изложба фотографија „Објектив(ни)“ на којој ће се представити 15 аутора из Србије и региона а након тога и пројекције филмова. У суботу након пројекције филмова, уследиће проглашење победника, свечана додела награда и затварање фестивала.  Гости фестивала имаће прилику да се у оквиру свог боравка у Инђији упознају са туристичким потенцијалима општине Инђија а све у сарадњи са Туристичком организацијом општине Инђија.

Фестивал „Short cut“ одвија се под покровитељством општине Инђија уз подршку Туристичке организације општине Инђија и Културног центра Инђија.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija