Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.07.2017

После 20 година реконструисана зграда Савеза спортова

Зграда спортског савеза Инђије која се налази на градском шеталишту након двомесечне реконструкције има нови изглед. У првој фази радова обновљене су просторије и фасада док је друга фаза радова подразумевала комплетно уређење.

Поред реновирања саме зграде, кречења фасаде и уређења просторија, комплетно је реновирано и двориште, рекао је Љубомир Ковачевић, секретар Савеза спортова општине Инђија. „У првој фази смо поправили услове за рад запослених у савезу а несебично смо помогли и помагаћемо спортским удружењима са територије наше општине. Поделили смо спортску опрему у вредности од 600.000,00 динара и то два пута. Такође обезбеђујемо спортска признања за готово све спортске манифестације које се организују у нашој општини. Пре два месеца смо започели другу фазу која подразумева комплетно уређење зграде Савеза спортова у коју се ни динар није уложило претходних 20 година.“

Савез спортова општине Инђија приступио је Спортском савезу Србије пре неколико месеци, одакле је стизала значајна помоћ и подршка.

„Циљ Спортског савеза Србије и Спортског савеза Војводине је да се улаже на локалу и да се прати развој деце и младих у аматерском спорту како би се дошло до врхунских спортских резултата. Сем тога потребна је инфраструктура и организација у локалној самоуправи а то су спортски савези као што је Спортски савез Инђије“, изјавио је Милош Марковић, функционер Спортског савеза Србије.

Реконструкција просторија Савеза не би била без свесрдне подршке локалне самоуправе.

„Данас ово двориште које је потпуно уређено, данашњи амбијент у којем се ради у Савезу спортова, више него довољно говори о томе да Савез спортова општине Инђија данас има правог домаћина, и не само једног, јер је овде очигледно да људи који ради функционишу као један тим и да сте ви сви заједно један озбиљан и прави домаћин“, истакао је Владимир Гак, председник општине Инђија.

У склопу ових радова комплетно је уређена фасада управе као и просторије за рад, уређено је степениште на улазу, травњак у оквиру дворишта а постављене су и нове бехатон плоче.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija