Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

17.07.2017 | ВИДЕО

Одлична атмосфера на снимању „Жикине шаренице“

Инђија је јучерашњи дан била у знаку најгледаније забавне емисије РТС-а „Жикина шареница“. Одлична атмосфера, забавни гости и много занимљивих информације о Инђији и људима који овде живе обележили су јучерашњу емисију о нашој општини.

Гледаоци у земљи и иностранству су имали прилике да упознају атрактивне туристичке локације које могу посетити, удружења жена које су активне у неговању традиционалних заната, чувању традиције али и прављењу занимљивих  декорација од воћа и сапуна. Поклопило се да се емисија емитовала у току трајања културне манифестације „Сцена фест“ која је ове године била изузетно посећена, те су гледаоци могли сазнати све о овом фестивалу. Културни део програма обогатили су КУД-ови(КУД Соко и ОКУД Инђија) који су представили игре и песме са ових простора. Врсне сремачке специјалитете атрактивно декорисане представио је ресторан „Мариа Партел“. За одличну забаву побринуле су се и певачице Љиљана Обрадовић и Анђелка Говедаревић уз пратњу оркестра Часлава Љубеновића, као и инђијски градски тамбурашки оркестар.

У изјави за медије председник општине Владимир Гак је рекао да је емисија била прилика да се Инђија представи у другачијем светлу, као место са занимљивом туристичком понудом и где раде многобројна удружења грађана, спортски колективни и успешни појединци. „Задовољство је представити се у емисији као што је „Жикина шареница“. Верујем да ће они који никад нису били у Инђији сазнати многе ствари о нама и да ће нас посетити, јер имамо да понудимо за сваког по нешто“, рекао је Гак.

На самом емитовању емисије присуствовало је неколико стотина суграђана а реакције су позитивне.

У случају да је неко пропустио, емисију можете погледати на линку испод.arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija