Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

14.07.2017

Делегација општине Бач посетила Инђију

Делегација општине Бач предвођена председником Драганом Сташевићем посетила је општину Инђија. На састанку се разговорало о функционисању локалне самоуправе, привредним активностима и начинима решавања проблема са којима се две општине суочавају.

Општина Бач је претежно пољопривредна општина која има циљ да у наредном периоду унапреди услове за довођење нових инвестиција.

„Ово је прва званична посета наше општине Инђији и она није случајно договорена јер пратимо рад вашег председника и желимо да чујемо позитивна искуства. Оно што ради Инђија је нешто што ми морамо да пренесемо код нас. Функционисање локалне самоуправе и начини како општина Инђија приступа инвеститорима који се овде појављају биће од велике користи за нас“, изјавио је Сташевић.

Председник општине Инђија Владимир Гак упознао је колегу из Бача о привредним активностима у Инђији као и предузетим мерама за довођење нових инвеститора. „Осим географског положаја веома је важно инвеститору понудити сређену индустријску зону у којој одмах могу градити своје постројење. Битно је нагласити да су парцеле које им нудимо у власништву општине. Када говоримо о искуствима општине Бач која су нама интересантна, ту свакако спада пољопривреда јер спадају у општине које су значајно оријентисане на ову привредну грану“, рекао је Гак.

Представници општине Бач обишли су и шалтер салу у којој се налази цела општинска управа где грађани могу на једном месту решити све своје потребе. Договорена је узвратна посета као и смернице у ком правцу ће се одвијати даља сарадња између две општине.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija