Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

10.07.2017

Савремени кошаркашки терен за нове победнике

Инђија је у недељу била главно место окупљања љубитеља кошарке из овог дела Србије. Мирослав Радуљица је са председником општине Владимиром Гаком свечано отворио реновирани терен за кошарку који од сада носи његово име.

Први центар репрезентације наше земље и вицешампион света дочекан је са великим одушевљењем. Суграђани су направили сјајну атмосферу, поносни на нови терен и на свог представника у дресу Орлова. Пожелели су му срећу на Евробаскету, а он њима да баш на овом терену стасају нови репрезентативци.

„Ово је заиста одлична акција и знам колико је значајна за клинце у Инђији. Да сам ја имао овакав терен, можда бих био још бољи играч! Шалу на страну, заиста ми је велика част што терен носи моје име, и надам се да ће инспирисати многе да се увек труде и наравно да се баве спортом, било рекреативно или професионално. Захваљујем се Општини Инђија и компанији Моцарт на заиста одлично урађеном послу за моје суграђане“, рекао је Радуљица. 

Општина Инђија је са компанијама Моцарт и Пластик Гогић удружила снаге како би данашњи терен изгледао савремено и доступно за све спортисте.

„После неколико година запуштености успели смо да издвојимо значајна средства за реконструкцију кошаркашког терена код Дома. Ово је почетак реализације плана да обновимо све спортске терене у нашој општини како би спортистима и свим суграђанима пружили што боље услове за бављење спортом и рекреацијом. Промоцијом спорта промовишемо здрав начин живота, витешко надметање и победнички менталитет, а то је нарочито важно за омладину која је наша будућност. Желео бих да нагласим да кошаркашко игралиште не би данас лепо изгледало да свој допринос нису дали компаније Моцарт и Пластик Гогић. Уверен сам да ће се на овом савременом терену стварати нови шампиони инспирисани нашим Инђинчанином и репрезентативцем Мирославом Радуљицом“ истакао је Владимир Гак, председник општине Инђија. 

Након свечаног отварања одиграна је ревијална утакмица младих нада инђијских кошаркаша, а после тога је организовано такмичење у шутирању тројки. Најбољи „тројкаш“ је био бивши инђијски кошаркаш Вукан Живковић. Радуљица је испратио бравуре наследника, као и вештине тројкаша, а најуспешнијима је уручио и награде. 

Компанија Моцарт је до сада  учествовала у акцији обнове кошаркашких терена у 42 града широм Србије

„Мирослав Радуљица инспирише генерације које долазе својом енергијом и посвећношћу, заједно са осталим репрезентативцима донео је невероватне успехе српској кошарци. Посебно нам је драго што смо са Општином Инђија успели да у потпуности реконструишемо терен у његовом месту. Нашом акцијом желимо да популаризујемо спорт, да подржимо кошарку како бисмо остали на путу успеха. Младим надама игре под обручима је потребна подршка, терени у близини и добри услови, како бисмо наставили да се радујемо новим медаљама наше кошарке“, истакла је Соња Савић, менаџер за односе са јавношћу компаније Моцарт.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija