Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

03.07.2017

„Сцена фест“ од 10. до 16. јула

Установа Културни центар Инђија са поносом најављује XVIII по реду „Сцена фест“ који ће се одржати од 10. до 16. јула. Реализација фестивала биће у оквиру саме установе, као и спортских терена испред КЦ-а, на којима ће бити постављена велика бина за наступе култних бендова.

Организатори су припремили богат културни и музички програм, а по први пут представе и за најмлађе суграђане. Као носиоци музичког дела програма наступиће „Генерација 5“, „Ортодокс Келтс“, „Кербер“, али представиће се и многи други бендови.

На самом отварању „Сцена феста“, у великој сали КЦ-а биће одиграна представа „Опасна игра“ са почетком у 20:00 часова, а након тога на великој бини од 22:00 часова (на рукометном терену) музички део програма отвориће легендарна „Генерација 5“.

Уторак(11. јул), од 22h, резервисан је за свирку „Џо Кокер трибјут бенда“, а у среду 12. јула од 21:00 наступиће Градски тамбурашки оркестар под вођством маестра Љубинка Лазића.

У четвртак, 13. јула, за љубитеље гаражног рока као предгрупа представиће се „Трње“ из Београда, а затим ће, од 22h, публику забавити група „Вране камене“, такође из Београда.

Потпуна новина за овогодишњи „Сцена фест“ је програм за децу. Наиме, у петак је за најмлађу публику организована представа „Вилинска заврзлама“, и то са два играња: од 17.00 и од 19.00 часова. Након представе за децу очекује нас свирка бенда „Чарли Браун“ – глумци свирају за вас, од 21h.

У суботу 15. јула од 22.30, главне звезде вечери биће „Ортодокс Келтс“, а пре њих наступиће група „Харлекин“ из Инђије.

Последњи дан фестивала, у недељу 16. јула, публика ће моћи да ужива у представи „Ко је овде идиот?“ Милана Калинића, а након представе очекује се прави рок спектaкл: као предгрупа наступиће „Ред Хот Чили Пеперс трибјут бенд“, а затим звезде вечери – група „Кербер“, која се публици „Сцена феста“ представља први пут.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija