Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

19.06.2017

Свечано отворен реконструисани градски базен

Укључивањем пумпе за воду која иде у тобоган, свечано је отворена овогодишња купалишна сезона на реконструисаном градском базену у Инђији. Посетиоце очекује потпуно нови изглед у којем су постављене бехатон плоче у унутрашњости базена, нове пластичне преливне решетке, уређене су ивице корита, реконструисана управна зграда и као највећа атракција, постављена су два нова тобогана.

 „Ово је велика ствар за Инђију обзиром да је ово прва озбиљна реконструкција после више од 20 година“, рекао је у изјави за медије Владимир Гак, председник општине Инђија, који је најавио наставак улагања у градски базен. „Имамо много идеја, много садржаја које желимо да уведемо, али је најважније да оно што смо обећали суграђанима за ову годину, то смо успели да испунимо“.

Радови на базену су трајали интезивно месец дана. Како би све припремили за почетак сезоне, ангажовани радници су радили даноноћно, казао је Илија Трбовић, в.д. директор Установе Спортски центар. „До сада урађени послови су прва фаза радова. Следеће године настављамо са улагањем како би базен постао репрезентативан и место за понос наше општине“, изјавио је Трбовић.

Поред набројаних новина, управа „Спортског центра“ осавременила је средства за рад куповином усисивача за чишћење дна базенског корита. Такође, набављен је нови кварцни песак за филтрирање воде што ће допринети лакшем одржавању чистоће.

Да подсетимо, дневна улазница за базен кошта 300,00 динара, сезонска карта за ђаке, студенте и пензионере 2.500,00 динара, за одрасле 6.000,00 динара а за децу до седме године цена износи 50,00 динара. У периоду од 17-19 часова, карта ће износити 180,00 динара.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija