Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

14.06.2017

Председник Владимир Гак обишао радове на градском базену

Председник општине Владимир Гак обишао је данас завршне радове на градском базену пред почетак купалишне сезоне. Он је изразио задовољство што ће ове године градски базен добити сасвим нови изглед а посетиоци прилику да уживају у новим садржајима.

Најзначајније новине на градском базену су потпуно уређен унутрашњи део базена(од ограде до корита базена) и забавни садржаји од којих су најатрактивнија два тобогана. „Иако постоје велики проблеми у буџету, инвестиција у реконструкцију градског базена није велико оптерећење за локални буџет“, рекао је председник Гак и додао, „ и то говори о жељи локалне самоуправе да уреди сваки део општине“.

Осим забавног садржаја, Установа „Спортски центар“ је поставила преливне решетке око корита базена од ПВЦ пластике, обновила фасаду и кров на управној згради који је прокишњавао и угрожавао функционисање филтер станице. „Ово је само прва фаза сређивања градског базена. Идуће године планирамо да средимо унутрашњост корита базена и спољног дела иза ограде“, најавио је Илија Трбовић, в.д. директор Установе „Спортски центар“, који се захвалио председнику на подршци и препознавању значаја реновирања базена.

Почетак рада базена се очекује за предстојећи викенд. Цена дневне карте износиће 300,00 динара, док сезонска карта за ђаке, студенте и пензионере остаје иста као и прошле године и износи 2.500,00 динара.

Да подсетимо, у градски базен се није уложило више од две деценије а руинирано стање и нерепрезентативан изглед коначно постаје прошлост.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija