Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

23.04.2017

Одржано првенство Војводине у стрељаштву

На првенству Војводине ваздушном пушком у стрељаштву -  национални програм, стрељачки клуб Младост наступио је са својим такмичарима у свим категоријама(укупно 25 наступа) а пласман међу прве три екипе остварен је у свим категоријама: пионирке и сениорке су освојиле бронзу, јуниори и јуниорке сребро а титулу шампиона су освојили пионири и сениори.

Прави трагичари су јуниори јер су титулу изгубили за свега два круга од комшија из Старе Пазове. У појединачној конкуренцији медаље су освојили пионир Страхиња Бојић који је злато изгубио у задњој серији постигавши резултат исти као и шампион Ердеи Петар – 184 круга. Јуниор Димитрије Гаћеша освојио је сребрну медаљу док је сениор Душан Викмировић освојио титулу шампиона.

Првенство Војводине је организовано у два града, тако да је за пионире домаћин био Зрењанин, док су јуниори и сениори наступали у Панчеву.

У Смедереву се 22. и 23. априла одржава овогодишње екипно првенство Србије а сениори, јуниорке и пионири „Младости“ су браниоци титуле екипних шампиона Србије. Такође, у клубу су већ отпочели тренинзи за наступајућу сезону малокалибарским оружјем а прво такмичење МК пушком је заказано у Новом Саду 29. априла.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija