Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

08.02.2017

Нова теренска возила за ЈКП „Водовод и канализација“

ЈКП „Водовод и канализација“ купио је два нова теренска возила марке Дачиа неопходна за редовно одржавање бунара. Досадашња возила су осим старости била и нефункционална јер се тешко приступало терену, нарочито приликом лоших временских услова.

Председник општине Инђија Владимир Гак рекао је да се затечена катастрофална ситуација у јавним предузећима полако поправља и да је куповина нових возила један од примера како се домаћинским пословањем могу пронаћи средства за побољшање услова рада комуналног предузећа. „Нова теренска возила имају искључиво улогу да радници на одржавању лакше приђу батеријама бунара која се налазе у њивама. Свим грађанима је у интересу да „Водовод и канализација“ добро функционише и уверен сам да ће грађани Инђије позитивно оценити све оно што радимо данас за ово али и друга јавна предузећа, као и оно што ћемо радити у наредном периоду како би општина на најбољи начин функционисала“, истакао је Гак.

Према речима директора ЈКП „Водовод и канализација“ Драгољуба Трифуновића, ово је први пут да ово јавно предузеће има озбиљна теренска возила за рад у тешким условима. „Да би наше јавно предузеће озбиљно функционисало, први предуслов је оперативна и техничка опремљеност. Куповином возила наше дежурне екипе биће коначно потпуно опремљене и спремне за реаговање у свим условима“, рекао је Трифуновић. Он је додао да је набављање возила први корак ка реализацији амбициозних планова зацртаних за ову годину.

ЈКП „Водовод и канализација“ у наредном периоду планира набавку додатне техничке опреме а њихова реализација зависиће од прилива текућих финансија.

Иначе, ово јавно предузеће у претходне 4 године функционисало је без теренског возила, што јасно показује какав је немар и неодговорност постојаo у претходном периоду.  

Слике можете можете погледати овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija