Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

28.06.2016

Успешни инђијски стрелци на првенству Војводине

У суботу 25. јуна у Новом Саду, одржано је првенство Војводине малокалибарским оружјем за јуниоре и сениоре у међународном програму. На такмичењу је наступило 5 такмичара инђијске „Младости“, четири јуниора и једна јуниорка у дисциплинама лежећи став и тростав. Од старијих такмичара „Младости“ наступио је Марко Алимпијевић а прилику да учествују имали су млади и перспективни стрелци Димитрије Гаћеша, Страхиња Бојић, Вељко Михајловић и Анастасија Гаћеша. 

Скоро сви такмичари „Младости“ искористили су добијену шансу и са неколико солидних резултата освојили су укупно 5 појединачних медаља. Најзапаженији резултат остварио је најискуснији Марко Алимпијевић, који је са 1090 кругова освојио прво место у најтежој стрељачкој дисциплини троставу 3 x 40, док је Димитрије Гаћеша са одличних 605,0 кругова освојио злато у лежећем ставу. Одлична је била и Анастасија Гаћеша која је уз свој најбољи резултат од 600,4 круга, заостала иза репрезентативке Марије Коларевић свега 1,8 кругова и домогла се сребрне медаље. 

Резултати свих такмичара додатно су добили на тежини јер је за све време такмичења које је трајало цео дан, владала изузетно висока температура праћена веома јаким ветром, што је знатно отежало услове за гађање.

Већ следећег викенда на истом стрелишту, одржава се првенство Србије које ће бити нова шанса да, уз знатно јачу конкуренцију, млади такмичари „Младости“ додатно подигну ниво својих резултата.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija