Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

13.04.2016

Уређен паркинг испред Дома културе у Новим Карловцима

Уређен је паркинг испред Дома културе у Новим Карловцима. Пројекат вредан 1,5 милион динара био је један од приоритета мештана Нових Карловаца приликом креирања буџета Општине Инђија за 2016. годину.

Приликом обиласка радова на уређењу паркинга, председник општине Инђија Петар Филиповић истакао је да Општина Инђија испуњава још један од својих задатака, како би се унапредили услови живота свих наших суграђана.

– Асфалтирање и уређење паркинга испред Дома културе нешто је што су сами мештани Нових Карловаца истакли у својим приоритетима приликом анкетирања и креирања буџета за 2016. годину. Овим испуњавамо наше обећање и реализујемо пројекте које смо започели у претходном периоду – рекао је председник Филиповић, подсећајући на завршену капелу на месном гробљу и најављујући даља улагања у то насељено место.

– Очекује нас уређење дворишта Дома културе и уређење постојећег спортског објекта на фудбалском терену, како би деца имала боље услове за бављење спортом. Све је то у склопу планова и програма јавних предузећа, али и наше политике којом настојимо да створимо једнаке услове нашим суграђанима, и онима који живе на селу, и онима у граду – истакао је председник општине.

Председник Савета месне заједнице Нови Карловци Лазар Сириџански рекао је да је уређење паркинга испред Дома културе веома значајно, будући да се у близини налазе два важна јавна објекта – основна школа и Дом културе.

– Овај део села је важан због безбеднијег саобраћаја, школе која се налази преко пута Дома културе, деце, њихових родитеља који нису имали где да се паркирају… Након неколико година уз помоћ Општине Инђија успели смо да реализујемо овај пројекат, после капеле, грејања и сале у Дому културе. Даље улагање у наше село ће се наставити, верујем на добробит свих мештана – закључио је Сириџански.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija