Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

17.11.2015 | С.Тодоровић

Одржана 33. седница СО Инђија

Седница Скупштине општине Инђија која је јуче прекинута због недостатка кворума одржана је данас, а одборници су на данашњем дневном реду имали једанаест тачака дневног реда. 

Поред неколико кадровских промена одборници су на данашњој седници усвојили измену Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта, измену Одлуке о успостављању сарадње између Општине Инђија, Република Србија и Општине Јабланица, Босна и Херцеговина, Федерација Босне и Херцеговине. 

Донели су решење о давању сагласности на Одлуку о расподели добити ЈП за сакупљање и одлагање отпада и одржавање депонија „Ингрин“ Инђија, као и о давању сагласности на ребаланс Програма пословања Јавног предузећа за дистрибуцију гаса „Ингас“ Инђија за 2015. годину.

Када су поменута кадровска решења у питању донето је решење о разрешењу и решење о именовању Изборне комисије општине Инђија у сталном саставу, решење о престанку мандата директора и решење о именовању в.д. директора Народне библиотеке „Др Ђорђе Натошевић“ Инђија, решење о престанку мандата Надзорном одбору ЈП за информисање РТИ Инђија, као и о престанку мандата в.д. директора овог предузећа. 

Чланови Скупштине донели су и решење о разрешењу и решење о именовању једног члана Надзорног одбора ЈКП „Комуналац“ Инђија, као и решење о разрешењу и решење о именовању председника и једног члана Комисије за утврђивање назива улица и тргова.

Кратак коментар 33. седнице СО Инђија дао је председник Општине, Петар Филиповић истакавши да је потпуно јасан разлог јучерашњег одлагања заседања локалног парламента, да је данашња седница регуларно одржана, а одлуке и решења која су се нашла на дневном реду усвојене.

„Јучерашње одлагање заседања донело је једно трошак од 150 хиљада динара колико ће грађане Инђије коштати одржавање нове седнице. Седница је регуларно одржана, сви акти који су били на дневном реду су усвојени“ – прокомонтарисао је кратко председник Општине. 


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija