Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

28.09.2015 | С.Тодоровић

"Ловачка прича" први пут у Крчедину

Удружење ловаца „Фрушкогорац“ из Крчедина и ресторан „Ловачка прича“ организовали су такмичење у припреми паприкаша од дивљачи. Ово је прва манифестација овог типа у нашој општини, а у организацији је помогла и Туристичка организација општине Инђија.

Паприкаш од дивље свиње спремало је 15 екипа, 60 такмичара из више градова, а најбоље је било јело које је спремила екипа у саставу Драгин Мирко (Београд), Будимчић Мирко (Земун) и Божић Бојан (Крчедин) која је освојила ловачку пушку.

Директор Туристичке организације, Борис Пашко, истакао је овом приликом да се идеја за организовање „Ловачке приче“ родила летос и реализована је врло брзо, као и да је организована првенствено са циљем промоције Крчедина и општине Инђија.

Манифестацији је присуствовао и Петар Филиповић, председник Општине. Он је овом приликом изразио жељу да ова манифестација постане традиционална у нашој Општини.

„Манифесатција је организована први пут, и то заиста успешно. Искрено се надам да ће ’Ловачка прича’ постати традиционала манифестација и да ће сваке године бити све више учесника и посетилаца јер је то сјајна промоција Крчедина и наше Општине“ .

Власник ресторана „Ловачка прича“ и организатор такмичења Рада Кечић рекао је да је презадовољан одзивом такмичара као и комплетном организацијом и да се нада да ће ова манифестација заживети и бити још масовнија. 


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija