Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

29.03.2007

"Клопка" од вечерас до краја викенда

Домаћи филм "Клопка" у режији Срдана Голубовића, за који су сценарио написали Мелина Пота Кољевић и Срђан Кољевић, од вечерас до краја викенда у 20.30 часова, приказује се на биоскопском платну Културног центра у Инђији. Јунаци филма, Младен и Марија су срећан, млади брачни пар. Подстанари су, као и многи други. Радост налазе у десетогодишњем сину Немањи. Марија је наставница у школи, а Младен грађевински инжењер у државној фирми. Верују да ће бољи дани ускоро наступити…

Нјихов свет се руши када, после изненадног срчаног напада, открију да Немања има ретку болест. Операција у страном медицинском центру је неопходна, а лекарска интервенција и пут коштају 30.000 евра. Тај новац морају да пронађу веома брзо, јер сваки следећи Немањин напад може бити све опаснији.

Драма траје 106 минута, а улоге тумаче: Небојша Глоговац, Наташа Нинковић, Аница Добра, Предраг Мики Манојловић, Марко чуровић, Богдан Диклић, Вук Костић, Олга Одаловић, Дејан Чукић, Младен Нелевић, Борис Исаковић и Војин Ћетковић.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija