Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

16.03.2007

Распродати „Пеперси"

Ко је брз, уживаће, они спорији могу само да кукају - за само десет дана свих 60.000 карата за концерт бенда „Ред Хот Цхили Пепперс", који ће се одржати 26. Јуна у Инђији, распродато је.
Током јучерашњег дана људи су у редовима чекали испрд продајних места у београду у нади да ће се у минут до дванест докопати драгоценог парчета папира, али само су највећи срећници успели у томе.
Како сазнајемо, преостало је само неколико стотина улазница за фанове који су већ купили карте за овогодишњи „Еxит" и они се могу резервисати преко званичног сајта фестивала.
-     Ми смо пре најаве концерта сматрали да би 60.000 људи био оптималан број, међутим због огромног интересовања почели смо преговоре са менаџментом бенда да се капацитет донекле повећа. Али, да ли ће се то и догодити је веома неизвесно јер таква одлука би проузроковала одређене техничке промене у организацији концерта - рекао је за „Блиц" Рајко Божић, потпарол „Еxита".
Да подсетимо, на „Греен фесту" у Инђији, који организују Удружење „Егзит", пивара „Карлзберг" и концертна компанија „Ливе Натион", осим „Пеперса" наступиће и бендови „Касабиан", „Ритам нереда", Едо Маајка и Кирил.

А. Новаковић, БЛИЦ
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija