Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

09.09.2019

Uređena infrastruktura preduslov za razvoj turizma u Starom Slankamenu

Najveći potencijal za razvoj turizma u opštini Inđija nalazi se u Starom Slankamenu čije ulice konačno dobijaju asfalt, prvi put u svojoj istoriji. U toku je asfaltiranje Banjske ulice dužine 650 metara u okviru projekta asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica.

Radove je obišao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je u izjavi za medije rekao da ovo asfaltiranje ima daleko širi značaj.

„Kada vratimo dugove koje smo zatekli i završimo sve ono kapitalno što smo zamislili, kao što je novi vrtić, pijaca i asfaltiranje svih ulica, Stari Slankamen dobiće potpuno novi izgled jer je ovo mesto najvažnija turistička deestinacija opštine Inđija.“

Gak je najavio da će u Starom Slankamenu u narednim godinama uložiti značajna sredstva koja će potpuno promeniti vizuelni identitet sela, i tako postaviti na mapu najatraktivnijih lokacija u našoj zemlji, ali da je za to potrebno vreme jer se mnogi ključni životni problemi građana rešavaju jedan po jedan.

 „Imamo jasan plan kako ćemo raditi u narednim godinama, i što je najvažnije sve do sada ide po zacrtanom planu“.

Aktuelni radovi su trebali biti završeni pre mnogo godina kako naša deca ne bi hodala po prašini i blatu ali i da bi se S. Slankamen daleko brže razvijao.

Sadašnje opštinsko rukovodstvo aktivno radi na stvaranju preduslova da selo dobije epitet turistički najatraktivnijeg i upravo su današnja asfaltiranja ključni za nastavak sprovođenja te strategije.

Fotografije možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1005.7 mb 63 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija