Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

28.08.2019

ONI SU PONOS INĐIJE: Dodeljeno 79 laptop računara vukovcima, uspešnim učenicima i sportistima

Da Inđija ima svetlu budućnost i vrednu omladinu pokazuje današnja dodela laptop računara vukovcima, uspešnim učenicima i sportistima koji su postigli odlične rezultate na republičkom i međunarodnom takmičenju. Njihov trud, zalaganje i dostojanstveno predstavljanje Opštine ali i države Srbije, lokalna samouprava prepoznaje i želi da nagradi.

„Ovo su neki od najlepših momenata kada imamo priliku da nagradimo najbolje momke i devojke naše opštine“, rekao je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija, neskrivajući zadovoljstvo što lokalna samouprava ima sve više snage i mogućnosti da uveća stipendije i proširi krug mladih ljudi koji se ističu svojim kvalitetima.

Gak je prilikom prijema i dodele računara podsetio šta je u protekle tri godine lokalna samouprava uradila za inđijske đake i studente - od omogućavanja kvalitetnih uslova za pohađanje nastave kroz brojne infrastrukturne radove, do duplo većih stipendija u odnosu na 2016. godinu a koje sada iznose 15 hiljada dinara i spadaju u red najvećih u Srbiji.

Koliko je ova nagrada značajna za inđijske đake, studente i sportiste, pokazuju osmesi i zadovoljstvo što društvo ceni i nagrađuje uspehe. Upravo su oni ponos i budućnost naše opštine, perjanice promovisanja pravih vrednosti našeg grada. I za takve osobe, Inđija će uvek biti otvorena.

Fotografije sa uručenja laptop računara možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1005.7 mb 63 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija