Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

15.08.2019

Besplatan bežični internet u centru Inđije

Na inicijativu  opštine Inđije a uz podršku „Telekom Srbija“ pokrenut je projekat „Besplatan bežični internet“ zahvaljujući kojem će  Inđinčani i svi gosti moći da koriste usluge bežičnog interneta na 3 lokacije u gradu.

Od 10. avgusta tekuće godine u Inđiji postoje 3 lokacije na kojima će građani i svi oni koji su došli da obiđu grad, moći potpuno besplatno da koriste internet usluge.

Taj projekat, koji su zajednički realizovali opština Inđija  i „Telekom Srbija“ , biće nastavljen i sledeće godine, jer je planom za 2020. godinu predviđeno da se poveća broj lokacija u Inđiji.

Bežičnom mrežom trenutno je pokriveni centar Inđije, odnosno Trg Slobode kao i park ispred Gimnazije, Ulica Vojvode Stepe –pešačka zona, kao i Kulturni centar Inđije.

Ovim je opština Inđija dobila najveću pokrivenost u Sremu bežičnim internetom u strogom centru grada i pešačkoj zoni. Obezbeđeno je najsavremenije WIFI drvo koje će imati mogućnost punjenja mobilnih urećaja kao i 4 Access point uređaja koji će biti postavljeni duž ulice Vojvode Stepe. 
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1008.0 mb 100 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija