Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

12.08.2019

Plaćanje poreza na imovinu platnom karticom

Obzirom da rok za plaćanje treće rate poreza na imovinu dospeva 15. avgusta, Opštinska uprava opštine Inđija podseća da se plaćanje može izvršiti bezgtovinski, odnosno putem platne kartice, i to u šalter sali opštine Inđija ili u prostorijama Odeljenja za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda.

Opština Inđija je među prvima u Srbiji uvela sistem bezgotovinskog plaćanja putem platnih kartica. Bezgotovinske transakcije za građane i privredu znače niže troškove plaćanja, veću efikasnost i bezbednost. Država dobija transparentnije finansijske tokove, priliku za bolje ubiranje poreza i brži ekonomski razvoj, kao i niže troškove jer su izrada i čuvanje gotovine skupi.

Osim izmirenja obaveza, plaćanjem karticom Inđija ima mogućnost da osvoji nagradu-dečije igralište vrednosti 20 hiljada evra, pod uslovom da pobedi na takmičenju gde treba da ostvari najveći broj bezgotovinskih transakcija.

Inače, Inđija spada u elektronski najuređenije opštine u Srbiji što je i potvrđeno na poslednjem sastanku gradova i opština u Vladi Srbije gde je Inđija predstavljena kao primer dobre prakse.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
30 °C 1006.6 mb 33 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija