Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

26.06.2019

Savremeni teren u Maradiku za nove šampione

Zajedničkim projektom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Inđija obnovljen je još jedan školski teren, ovog puta u Maradiku i to u okviru Osnovne škole „Branko Radičević“. Školsko igralište svečano je otvoreno turnirom u malom fudbalu i rukometu a osim brojnih meštana prisustvovali su i Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Vrednost projekta iznosila je nepunih 4 miliona dinara a Sekretarijat je učestvovao sa 2 miliona dinara.

„Prioritet strategije i razvoja sporta Autonomne Pokrajine Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu je revitalizacija školske sportske infrastrukture i otvorenih terena“, istakao je Batez dodavši da će na ovom terenu sa novom podlogom mladi moći celo leto da se bave sportskim aktivnostima, čak i u večernjim satima jer postoje reflektori.

Ulaganje u sport, omladinu i sportske terene je ulaganje u budućnost a veliku pomoć Opštini Inđija u dostizanju savremenih sportskih standarda pruža Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu kroz brojne zajedničke projekte realizovane u prethodne tri godine.

Izgradnjom terena u Maradiku lokalna samouprava pokazuje da se ravnomerno ulaže kako u gradu tako i u seoskim sredinama. Po rečima predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, možda upravo na ovom terenu započne karijeru neki budući šampion.

„Ali ovde se ne radi samo o sportu, već i o nekim drugim stvarima, a to je druženje i okupljanje mladih na jednom zdravom mestu“, izjavio je Gak i dodao da, pored klasične infrastrukture, i ulaganje u sportske terene takođe utiče na meštane i omladinu o odlasku ili zadržavanju na selu.

Fotografije možete pogledati OVDE.

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
5 °C 1011.3 mb 93 % - m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija