Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

12.06.2019

Prezentacija konkursa opštine Inđija za poljoprivrednike

U petak, 14. juna 2019. godine, sa početkom u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra u Inđiji, predstavnici opštine Inđija i Agencije za ruralni razvoj Opštine Inđija prezentovaće konkurse za dodelu bespovratnih sredstava u oblasti poljoprivrede.

Bespovratna sredstva po konkursima namenjena su poljoprivrednicima sa prebivalištem i proizvodnjom na teritoriji opštine Inđija sa ciljem da se direktno pomogne poljoprivrednim proizvođačima. Prisutni na skupu imaće priliku da se upoznaju sa osnovnim uslovima konkursa, potrebnom dokumentacijom i iznosom podsticaja.

Budžetom opštine Inđija za 2019. godinu na poziciji fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj opredeljeno je 34 miliona dinara. Sredstva iz fonda raspodeliće se u skladu sa Programom podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Inđija i raspisanih konkursa radi modernizacije i jačanja proizvodne konkuretnosti, povećanja produktivnosti i smanjenja troškova proizvodnje. Stručnu i tehničku pomoć poljoprivrednicima radi apliciranja na konkurse pružiće Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija.

Sve dodatne informacije u vezi sa zakazanom prezentacijom i konkursima možete dobiti u Agenciji za ruralni razvoj opštine Inđija, Vojvode Stepe 48 ili na telefon 022 556 060.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
13 °C 1012.9 mb 88 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija