Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

31.05.2019

Uređenje zgrade JKP „Vodovod i kanalizacija“

Višedecenijska zapostavljenost i neodržavanje objekata javnih institucija dovelo je da postanu rugla neadekvatna veku u kojem živimo i uslugama koje treba da pružaju građanima opštine Inđija. Zato je nakon prve na red došla adaptacija i rekonstrukcija i druge zgrade Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ u Ulici Vojvode Stepe u Inđiji.

Do sada je renoviran krov koji je godinama prokišnjavao a u toku su radovi na postavljanju PVC stolarije i nove fasade. Vrednost investicije iznosi 7.18 miliona dinara i finansira se sredstvima JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Obezbeđivanje kvalitetnih i prijatnih uslova za korišćenje usluga opštinskih odeljenja i agencija ali i rad zaposlenih, neki su od preduslova za brzo i efikasno obavljanje svakodnevnih obaveza građana.

U zgradi koja se adaptira nalaze se Odeljenje za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda Opštine Inđija, Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija i Javno preduzeće za sakupljanje i odlaganje otpada i održavanje deponija „Ingrin“ Inđija.

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
17 °C 1002.5 mb 77 % 1 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija