Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

14.05.2019

Inđija - novo odredište kineskih investicija u Srbiji

Iako je Inđija poslednjih nedelja često spominjana u gotovo svim nacionalnim medijima kao top destinacija za dolazak nemačkog automobilskog giganta "Volkswagen", lokalno rukovodstvo nastavlja neumorno da traži nove partnere i potencijalne investitore i to u jednoj od najjačih svetskih ekonomija - Kini.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak predvodi delegaciju koja je u toku ove nedelje u poseti nekoliko gradova, gde će imati niz bilateralnih i multilateralnih sastanaka sa političkim i ekonomskim predstavnicima gradova Tjanđin, Šiđačuang i Čengde.

Prvog dana posete inđijska delegacija obišla je kompaniju "Badachu Technology group", a imala je i sastanak sa nekoliko privrednika okupljenih oko Privredne komore grada Tjanđin.

Glavne teme razgovora bile su povezivanje srpskih i kineskih kompanija iz oblasti građevinarstva i mogućnosti da se deo proizvodnje preseli u Inđiju.

U narednim danima inteziviraće se razgovori o načinima predstavljanja i upoznavanja kineskih kompanija sa srpskim tržištem i obrnuto.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
33 °C 1008.8 mb 36 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija