Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

31.12.2018

Novogodišnji paketići za decu sa Kosova i Metohije

Delegacija opštine Inđija koju je predvodio predsednik Vladimir Gak bila je danas u poseti Kamenici kod Leposavića gde su uručeni novogodišnji paketići svoj deci koja žive u ovom mestu. Osim paketića, srednjoškolcima i studentima uručeni su i tablet računari.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak rekao je u izjavi za tamošnje medije da će Inđija uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji, a naročito na raspolaganju deci koja su naša najveća vrednost.

„Upravo su ovi mališani kojima smo danas podelili paketiće pravo bogatstvo koja naša Srbija ima. Mi smo tu ne da pomognemo, mi smo ovde zajedno sa vama, deo vas i kad god zatreba računajte da ćemo biti ovde, kao što bi vi bili uz nas da je nama potrebna pomoć“.

Gak je na skupu uputio poziv da deca iz opštine Leposavić posete Inđiju kako bi se stvorila snažna i neraskidiva veza dveju opština koja će se prenositi na naredna pokoljenja.

Centralni skup je bio kod Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene na kojoj su prisustvovale i delegacije iz Iriga, Kosjerića i Gornjeg Milanovca, a domaćini su bili predsednik opštine Leposavić Zoran Todić i član crkvenog odbora sela Kamenica Miodrag Radovanović.

Inđijska delegacija posetila je i novoizgrađenu crkvu u Leposaviću Svetog Vasilija Ostroškog, kao i manastire Banjska i Sokolica.

Podelom paketića i tablet računara Opština Inđija pokušala je da ulepša predstojeće praznike deci koja žive u teškim životnim uslovima i pod brutalnim pritiskom šiptarskih terorista.

Slike možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
13 °C 1012.9 mb 88 % - m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija