Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

12.07.2018

Vladimir Gak obišao radove na putu Banstol-Sremski Karlovci

Za najviše dva meseca građani opštine Inđija dobiće najsavremeniji put koji spaja Banstol i Sremske Karlovce. Radove je obišao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je tom prilikom razgovarao i sa meštanima Banstola.

Završetkom radova značajno će se podići bezbednost saobraćaja ali i smanjiti troškovi vlasnika automobila čija su se vozila često kvarila usled loše saobraćajnice.

„Ovo je velika stvar za opštinu Inđija jer dobijamo najsavremeniji put. Da nije bilo odlične saradnje Opštine Inđija sa Pokrajinom i republičkom Direkcijom za puteve, pitanje je da li bi mogli projekat da izguramo u ovako kratkom roku. Zaista je zadovoljstvo videti ovakve velike projekte koje se rade na teritoriji naše opštine“, naveo je Gak.

U narednih nekoliko dana počinje asfaltiranje saobraćajnice čija će širina biti 7.2 metara a završetak projekta se očekuje u prvoj polovini septembra.

Da podsetimo, u poslednje dve godine rukovodstvo Opštine Inđija snažno je lobiralo na višim nivoima vlasti kako bi se što pre krenulo sa potpunom rekonstrukcijom puta. Veliki broj Inđinčana koristi ovu saobraćajnicu te je njena popravka u velikom interesu inđijske opštine.

Slike možete pogledati OVDE.  

arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
-3 °C 1020 mb 63 % 12 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija