Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

21.06.2018

U Inđiji održani „Pčelarski dani lipe 2018“

Savez pčelarskih organizacija Vojvodine organizovao je i ove godine manifestaciju „Pčelarski dani lipe 2018“. Manifestacija je organizovana na teritoriji opštine Irig i opštine Inđija, a kao i prethodnih godina održana je u vreme cvetanja lipe kada se na Fruškoj gori nalazi veliki broj košnica pčelara iz različitih delova Srbije.

Na ovogodišnjoj manifestaciji „Pčelarski dani lipe“, osim gostiju iz Rumunije, okupili su se pčelari iz različitih krajeva Srbije da zajedno obeleže cvetanje lipe. Ljubitelje pčelarstva na ovogodišnjoj manifestaciji srdačno je dočekivao predsednik Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine Radomir Vlačo.

Veliku pomoć razvoju pčelarastva obezbeđuju i sredstva kojima Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo izlazi u susret pčelarima Vojvodine.

Manifestaciju „Pčelarski dani lipe 2018" podržala je opština Inđija, a gosti su imali priliku da obiđu Stari Slankamen i uživaju u njegovim lepotama.

Organizatori manifestacije planiraju da i ubuduće nastave tradiciju proslave dana lipe, a na ovaj način promovišu se lepote Fruške gore kao i turistička ponuda opština na njenim obroncima.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
-4 °C 1022 mb 68 % 10 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija