Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

15.06.2018

Otvoren gradski bazen, novi sadržaji za posetioce

Simboličnim puštanjem hidromasažera u novoizgrađenom bazenu danas je svečano otvorena nova letnja sezona na gradskom bazenu u Inđiji. Ove godine posetioci će uživati u hidromasažnom bazenu koji može da primi oko 20 ljudi, uređen je plato između kafića i tobogana, potporni zid kao i zelene površine, postavljene su nove ležaljke u unutrašnjosti i spoljašnosti ograde i sređen je mobilijar za decu.

Obilazeći gradski bazen predsednik opštine Inđija Vladimir Gak izrazio je zadovoljstvo novim izgledom. „Naš bazen sada izgleda mnogo lepše u odnosu na prethodne godine i nadam se da će naši sugrađani uživati u novim sadržajima“.

Gak je najavio da će se nastaviti sa ulaganjima i sledeće godine jer je cilj da se stvori mesto na koje će se cela opština ponositi.

Ova letnja sezona počela je sa kišom kao i prethodna, tako da zaposleni u Ustanovi Sportski centar(USC) očekuju odličnu sezonu kao i prošle godine.

„Nakon sezone klizanja u centru Inđije, mi smo sve svoje resurse usmerili ka opremanju i modernizaciji gradskog bazena. Imali smo kratke rokove ali smo uspeli da sve radove završimo za 25 dana i danas otvorimo bazen za naše građane“, izjavio je za medije Ilija Trbović, direktor ove ustanove.

On je napomenuo da očekuje da za dve godine USC postane finansijski potpuno samostalna ustanova koja će moći sama da izmiruje svoje obaveze, dakle bez subvencija lokalne samouprave. Upravo je to pokazatelj da se domaćinskim i racionalnim ophođenjem prema javnim finansijama može obezbediti stabilno funkcionisanje.

Zanimljivo je istaći da se u saradnji sa JKP „Vodovod i kanalizacija“ gradski bazen napunio za samo 2 dana, bez posledica po stabilnost vodosnabdevanja građanstva, što predstavlja rekord u dosadašnjem poslovanju ove ustanove.

Cene ulaznice i usluga na bazenu ostaju na nivou prošlogodišnjih, tako da dnevna karta iznosi 300 dinara.

Slike sa otvaranja možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
-2 °C 1020 mb 63 % 13 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija