Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

07.06.2018

Završena uspešna sezona za FK Inđija

Fudbalski klub Inđija uspeo je da ostvari visok plasman u Prvoj ligi Srbije osvojivši peto mesto, i to kao jedini predstavnik Srema u ovom rangu takmičenja. I pored dobrih rezultata u upravo završenoj sezoni, zeleno beli su bili primorani da već posle deset odigranih kola izvrše promenu na mestu šefa struke. Umesto Spasoje Jelačića u klub se vratio Srđan Blagojević.

„U trenutku kada sam ja došao klub je osvojio 11 bodova. Situacija nije bila sjajna, ali nije bila ni toliko dramatična. Ispred novog stručnog štaba postavljen je cilj da se do kraja polusezone dogura do nekih 17-18 bodova, a uspeli smo da osvojimo 21 bod. Može se reći da smo u tom trenutku ušli u neku mirnu luku.

Blagojević ističe da je prevashodno bilo važno da se napravi poboljšanje kvaliteta igre i da se postigne mnogo više golova. Završavajući sezonu na petom mestu svi u klubu su zadovoljni.   

Što se tiče daljih planova, 18. avgusta je start novog prvenstva a početak pripremnog perioda bi trebao da bude 8. jula.

Trener je istakao i značaj stručnog štaba FK Inđija: Jovan Golić kao prvi asistent, Branko Ćirić kao kondicioni trener, Dragan Babić kao trener golmana i Đorđe Perić kao medicinski radnik.

U narednu sezonu FK Inđija ulazi sa ambicijom da uđe u najelitniji rang takmičenja.
arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
15 °C 1001.2 mb 77 % 1 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija