Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

23.05.2018

Prezentacija konkursa opštine Inđija u oblasti poljoprivrede

U velikoj sali Kulturnog centra u Inđiji, 24. maja 2018. godine (četvrtak) sa početkom u 19  časova predstavnici Agencije za ruralni razvoj i predstavnici opštine Inđija prezentovaće konkurse za dodelu bespovratnih sredstava u oblasti poljoprivrede. Bespovratna sredstva po konkursima namenjena su poljoprivrednicima sa prebivalištem i proizvodnjom na teritoriji opštine Inđija, sa ciljem da se direktno pomogne poljoprivrednim proizvođačima. Prisutni na skupu imaće priliku da se upoznaju sa osnovnim uslovima konkursa, potrebnom dokumentacijom i iznosom podsticaja.

Budžetom opštine Inđija za 2018. godinu na poziciji fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj opredeljeno je 28 miliona dinara. Sredstva iz fonda raspodeliće se u skladu sa Programom podrške sprovođenju poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Inđija i raspisanih konkursa radi modernizacije i jačanja proizvodne konkuretnosti, povećanja produktivnosti i smanjenja troškova proizvodnje. Stručnu i tehničku pomoć poljoprivrednicima radi apliciranja na konkurse pružiće Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija.

Sve dodatne informacije u vezi sa zakazanom prezentacijom i konkursima možete dobiti u Agenciji za ruralni razvoj opštine Inđija, Vojvode Stepe 48 ili na telefon 022/55-60-60.arrowPOVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
1 °C 1011 mb 86 % 1 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija