Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

18.05.2018

U centru Inđije otvorena nova ekspozitura Poštanske štedionice

Predsednik Izvršnog odbora Poštanske štedionice Bojan Kekić i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak otvorili su danas svečanim presecanjem vrpce novu ekspozituru Poštanske štedionice koja se nalazi u strogom centru Inđije, u ulici Novosadska broj 1.

Zahvalivši se regionalnom direktoru Desimiru Blaškoviću i predsedniku IO Poštanske štedionice Bojanu Kekiću na uloženom trudu i radu na otvaranju banke, Gak je rekao da je ovo potvrda da se Inđija ekonomski snažno razvija i da je današnji događaj važan isto kao i otvaranje nove kompanije.

„Kao što nam je svaka nova domaća investicija bitna jer se radi o srpskom kapitalu, tako nam je pored svih banaka Poštanska štedionica za nijansu draža jer se radi o državnoj banci“, rekao je Gak i dodao, „iako prethodnih godina nije bila prisutna, Poštanska štedionica je često izlazila u susret i pomagala raznim inđijskim udruženjima“. Takođe, napomenuo je da će nova banka značiti pre svega direktnim korisnicima kojih u Inđiji ima preko 4000, tako da više neće morati da putuju u drugo mesto kako bi završili svoje obaveze.

Širenje mreže banke Poštanske štedionice je jedan od ciljeva u ovoj godini, a već za nekoliko dana očekuje se nastavak otvaranja novih ekspozitura, najavio je Kekić.

„Današnje otvaranje je u skladu sa našim sloganom da budemo bliži građanima i sa najboljim uslugama na tržištu. Sigurno ćemo nastaviti da razvijamo našu banku. U 2018. godinu smo ušli veoma proaktivno šireći svoju mrežu u svim opštinama u kojim nemamo ekspoziture, tako da trenutno imamo oko milion i po korisnika. “.

Usluge Poštanske štedionice građani opštine Inđija mogu koristiti na četiri lokacije: u Inđiji i Beški u ekspoziturama, dok su u Novom Slankamenu i Krčedinu postavljeni bankomati.

Inače, novootvorena ekpozitura u Inđiji je 166 u Srbiji, i ta mreža se konstantno širi.

Otvaranju je prisustvovao i Bane Krstić, frontmen grupe Garavi sokak, koji je tom prilikom premijerno otpevao pesmu posvećenu Poštanskoj štedionici.

Slike sa svečanog otvaranja možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
13 °C 1003.3 mb 88 % 4 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija