Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

15.05.2018

Gradsko kupalište u Inđiji dobija hidromasažni bazen

Kao što je i najavljeno prošle godine, ovih dana počinje izgradnja hidromasažnog bazena u Inđiji u okviru druge faze rekonstrukcije gradskog bazena. Kako je izjavio direktor Ustanove Sportski centar Ilija Trbović, novi bazen će se nalaziti pored tobogana i biće besplatan.

„Planiramo da izgradimo jedan manji hidromasažni bazen površine oko 30 kvadrata koji će se nalaziti pored tobogana, čime ćemo dodatno upotpuniti sadržaje. Ukoliko sve bude teklo po planu, očekujemo da će sezona kupanja početi 15.juna“, najavio je direktor Sportskog centra.

 „Prošle godine smo uradili veliki posao kada smo postavili nove behaton ploče oko korita bazena, prelivne rešetke, obnovili fasadu i krov na upravnoj zgradi koji je prokišnjavao i ugrožavao rad filter stanice. Naša uprava je osavremenila sredstva za rad kupovinom usisivača za čišćenje dna bazenskog korita. Takođe, nabavljen je novi kvarcni pesak za filtriranje vode što je doprinelo lakšem održavanju čistoće“, rekao Trbović i podsetio da je gradski bazen prošle godine dobio i dva nova tobogana.

Cene karata se neće menjati, dnevna ulaznica iznosiće 300 dinara, sezonska karta za đake, studente i penzionere 2.500, za odrasle 6.000 a za decu do sedme godine 50 dinara. U periodu od 17 do 19 časova karta će koštati 180 dinara. Isplivavanje je od 7 do 8:30 i od 19:30 do 20:30 časova, a cena za 15 dana je 3.000, za mesec dana 4.800 a celu sezonu 6.000 dinara.

Da podsetimo, gradski bazen u Inđiji nije ozbiljno renoviran 3 decenije.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
10 °C 1014 mb 94 % 2 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija