Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

03.05.2018

OPREMANjE POLICIJE: Dva nova vozila za bezbedniju Inđiju

Rukovodstvo opštine Inđija nastavlja sa aktivnim pružanjem podrške policijskoj stanici u Inđiji sa ciljem podizanja nivoa bezbednosti na viši nivo, ovog puta kupovinom dva nova vozila marke škoda rapid. U okviru Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Inđija odlučeno je da se policijskoj stanici u Inđiji kupe dva nova vozila čime će se policijska stanica u Inđiji dodatno opremiti za operativni rad.

Saradnja lokalne samouprave i policijske stanice je na vrlo visokom niovu i to se pokazuje ne rečima, već konkretnim delima, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom uručenja ključeva vozila predstavnicima policijske stanice.

„Mislim da smo primer kako treba da sarađuje jedna Opština sa policijom za dobrobit svih nas a pre svega naše dece, a sve kako bi se stopa kriminala spustila na najniži mogući nivo. Ovim pokazujemo da brinemo o svim segmentima života u našoj opštini i tako ćemo nastaviti da radimo, kako bi svim našim građanima pružili što bolje uslove za život“.

Gak je napomenuo da je sledeći projekat koji će Opština realizovati rekonstrukcija zgrade policijske stanice.

Ključeve novih vozila primio je komandir policijske stanice u Inđiji Miroslav Janković koji je u izjavi za medije rekao da se i kroz ovakve stvari pokazuje odlična saradnja između Opštine i policijske stanice.

„Mi na ovakve poteze lokalne samouprave gledamo sa simpatijama, pogotovo imajući u vidu da se i drugi društveni subjekti, kao što je u ovom slučaju Savet za bezbednost saobraćaja opštine Inđija, aktivno uključuju na polju unapređenja bezbednosti“.

Da podsetimo, pre nekoliko meseci opštinsko rukovodstvo doniralo je policiji neophodnu opremu za operativni rad u vrednosti skoro milion dinara.

Slike možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
-2 °C 1020 mb 63 % 13 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija