Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

13.03.2018

U toku asfaltiranje prilaza groblju u Ljukovu

Infrastrukturni radovi u opštini Inđija započeti su u naseljenom mestu Ljukovo gde je u toku asfaltiranje prilaza mesnom groblju i izgradnja parking prostora. Deonica dužine oko 500 metara biće završena u roku od nekoliko dana a same radove obišao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Ova godina proteći će u obimnim građevinskim radovima koji će se sprovoditi širom inđijske opštine, najavio je Gak u izjavi za medije. „Ovim pokazujemo da opštinsko rukovodstvo zaista ozbiljno radi na realizaciji datih obećanja“, istakao je Gak i dodao da „kada smo usvajali budžet za 2018. godinu najavili smo da će ovu godinu obeležiti brojni infastrukturni projekti, a da će Inđija do 2020. biti najveće gradilište u Sremu. Sa prvim lepim danima pristupamo radovima. Ovo je samo jedna u nizu investicija, a dalje nastavljamo i u drugim naseljenim mestima naše opštine“.

Aktuelni radovi obuhvataju proširenje postojećeg i asfaltiranje puta od ulice 1. novembar do groblja, kao i izgradnja 20 parking mesta. Radovi se finansiraju iz lokalnog budžeta sa pozicije redovnog investicionog održavanja saobraćajnica. Završetak radova se očekuje za nekoliko dana.

Više slika možete pogledati ovde.PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
1 °C 1011 mb 86 % 1 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija