Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

06.03.2018

JOŠ JEDNA INVESTICIJA: „Zlatibor gradnja“ kupuje parcelu u Inđiji

Građevinska firma „Zlatibor gradnja“ podnela je prošle nedelje zahtev za zakup zemljišta površine oko 2 hektara u severoistočnoj industrijskoj zoni u Inđiji. Još jedan domaći investitor izgradiće prostor od 10 hiljada kvadrata u kome će posao naći 70 novih radnika.

Po rečima predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, ovo je još jedan korak ka ispunjenju cilja da Inđija do 2020. godine postane najveće gradilište u Sremu. „Podnet je zahtev „Inđija putu“ za kupovinu zemljišta. Još jedan investitor je zainteresovan, ali konačnu reč ćemo dati kada se procedura sprovede, da vidimo da li će to biti „Zlatibor gradnja“ ili će se možda nego drugi javiti na licitaciju, što je svakako zakonski moguće. Nema dana da ne vodimo razgovor sa nekim od investitora i ukoliko se zainteresovanost za našu industrijsku zonu nastavi ovim tempom, mi do kraja godine više nećemo imati slobodnog zemljišta”, istakao je Gak u izjavi za medije.

Kako se broj slobodnih parcela u severoistočnoj industrijskoj zoni konstantno smanjuje, lokalna samouprava uveliko pravi planove za proširenje i otkup dodatnih 40 hektara zemljišta.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
1 °C 1011 mb 86 % 1 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija