Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

05.01.2018

U prošloj godini od Pokrajine 110 miliona dinara za inđijske poljoprivrednike

U toku prošle godine inđijska registrovana poljoprivredna gazdinstva dobila su 110 miliona dinara na raspisanim konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Ovom uspehu doprinela je lokalna samouprava preko Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija koja je pružala svu neophodnu pomoć oko obaveštavanja o konkursima, prikupljanja i dostavljanja neophodne dokumentacije.

Prilikom posete opštini Inđija resorni sekretar Vuk Radojević rekao je da je oko 65 miliona dinara uloženo u podizanju protivgradnih mreža, 17 miliona za mrežu za navodnjavanje, dok je ostatak raspoređen na ostale stimulacije koje Sekretarijat finansira. Radojević je podsetio da poljoprivrednicima mlađim od 40 godina, ženama i onima koji se bave poljoprivredom u otežanim uslovima, povrat novca ide i do 70 odsto u odnosu na realizovanu investiciju.

Agilnošću lokalne samouprave inđijski poljoprivrednici su stimulisani sa skoro milion evra, što je snažan doprinos razvoju celokupne privrede u Inđiji. I u ovoj godini svi zainteresovani imaće potpunu podršku od Opštine za realizaciju važnih infrastrukturnih projekata u poljoprivredi.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1013 mb 82 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija