Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

03.01.2018

Stigli novi kamioni za JKP „Komunalac“

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ ulazi u 2018. godinu sa novom mehanizacijom, i to kamionom kiperom i smećarom. Nakon višegodišnjeg neodgovornog odnosa prema ovom preduzeću od strane čelnika prethodne administracije i zapuštenosti mehanizacije čija starost doseže i preko 30 godina, lokalna samouprava je izdvojila u budžetu značajna sredstva za kupovinu novih kamiona.

Po rečima predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, higijena i čistoća u gradu je od izuzetnog značaja i nalazi se u samom vrhu prioriteta lokalne samouprave, a da bi se ona mogla uspešno održavati neophodno je imati adekvatnu mehanizaciju i druge alate. Novi kamioni su kupljeni putem finansijskog lizinga i koštaju 290 hiljada evra.

Pored dva kamiona, „Komunalac“ je „osvežio“ svoj vozni park sa novim traktorom i priključnim mašinama, a u toku prethodne godine servisirali su nekoliko automobila opštinske uprave koji se nisu dugo koristili a koja su im potrebna za terenski rad.  

Neodgovorno poslovanje prethodne rukovodeće strukture dovelo je kamione ali i svu ostalu mehanizaciju do granice izdržljivosti. Kao slikovit primer zatečenog stanja u „Komunalcu“ pokazuje prošlogodišnja zimska sezona kada su na teren izašla 4 kamiona za čišćenje snega, da bi se nakon nekoliko minuta rada tri kamiona pokvarila. Ovakve situacije postaju ružna prošlost opštine Inđija. 


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1013 mb 82 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija