Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Zvanična internet prezentacija opštine Inđija
Nazad
Slika

27.12.2017

U tekućoj godini Inđija na konkursima dobila 40 miliona dinara za izgradnju vodovodne mreže

Opština Inđija i Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ aplicirali su na brojnim konkursima koje je tokom godine raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Samo u ovoj godini od resornog sekretarijata je dobijeno oko 40 miliona dinara za realizaciju kapitalnih infrastrukturnih projekata.

 
Prilikom obilaska severoistočne industrijske zone u Inđiji, resorni sekretar Vuk Radojević izrazio je zadovoljstvo urađenim poslom. „Pre svega želimo da podržimo prioritetne interese lokalnih samouprava a Inđiji je industrijska zona jedan od prioriteta. Ove godine smo sufinansirali nekoliko projekata i uveren sam da ćemo ovakvu kvalitetnu saradnju nastaviti i u 2018. godini“, izjavio je Radojević dodavši da se Inđija može pohvaliti kvalitetno pripremljenim projektima i realizacijom u zadatim rokovima.
 
Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak zahvalio se Sekretarijatu na prepoznavanju značaja opremanja radne zone hidrotehničkom infrastrukturom. „Zahvaljujući Sekretarijatu na čijem je čelu gospodin Vuk Radojević uradićemo vodovodnu mrežu i na bočnom kraku saobraćajnice C3. To je veoma značajno za opštinu Inđija jer to ne bi mogli sami da uradimo, a sa druge strane na ovom prostoru uskoro kreće realizacija pet novih investicija, a to znači prilika za 650 sugrađana da nađu zaposlenje“, istakao je Gak. On je rekao da u Inđiji više ne postoji mogućnost, kao što je ranije bila praksa, da se investitori dovode na privatne parcele lica bliskih tadašnjim vršiocima izvršne vlasti.
 
Za narednu godinu se uveliko pripremaju projekti sa kojima će JKP „Vodovod i kanalizacija“ izaći na konkurse resornog Sekretarijata, rekao je prvi čovek komunalnog preduzeća Dragoljub Trifunović. „Naš zadatak je kvalitetno i stabilno vodosnabdevanje na celoj teritoriji opštine a velike infrastrukturne radove ne bi mogli postići bez pomoći pokrajinskog sekretarijata“, naveo je Trifunović.
 
Više slika možete pogledati ovde.


PRETRAGA VESTI

Tekst :

Datum :

e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
16 °C 1013 mb 82 % 3 m/s
Sistem48.aspx
http://www.indjija.net/Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
http://www.indjija.net/JavneNabavkeCyr.aspx
PitajteDirektore.aspx
http://www.kzmindjija.com
http://www.rfapv.rs/index.html
/upload/2017/Слике/Разно/Распоред ДДК 18.jpg
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija